Ghiveci cu vinete si dovlecel

de mihaelam90 in Mancaruri de post, 14 Sep 2013 | 11587 vizualizari

 

Rapid, gustos si satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • sare si piper
  • patrunjel
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu vinete si dovlecel:

Se toaca legumele putin mai mare si se calesc in ulei. Se adauga piper, sare si din cand in cand cate putina apa, se lasa la foc mediu aproximativ 45 min si se amesteca din cand.

Cand sunt aproape fierte adaugam patrunjelul iar la sfarsit putin cimbru pentru aroma.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu vinete si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

deyutzky 1

14.09.2013, 16:03

uuu dar ce bunatate avem noi aici

Corinuta 1

14.09.2013, 16:04

O mancare de post cu multe legume!

laura_n 1

14.09.2013, 16:07

tare bun, eu il prefer la cuptor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume